آموزش اجازه دادن به کاربران برای حذف حساب کاربری در وردپرس

4 خواندن ثانیه
0
93
آیا می خواهید به کاربران اجازه دهید حساب های وردپرس خود را حذف کنند؟ اگر شما اجازه ثبت نام کاربر در سایت وردپرسی خود را به کاربران می دهید و بی شک نیاز است که به آن دسته از کسانی که نمی خواهد حساب خود را دیگر نگه دارند اجازه حذف حساب کاربری بدهید.یا اینکه باید  به صورت دستی از شما بخواهد حساب کاربری خود را حذف کند که چندان جالب نیست. در این مقاله توسط تیم تروند وب به شما نشان خواهیم داد که چگونه کاربران را قادر به حذف حساب وردپرس توسط خودشان کنیم.

اجازه دهید کاربران حسابهای خود را در WordPress حذف کنند

چرا باید به کاربران اجازه حذف حساب بدهیم؟

بسیاری از وب سایت های وردپرس به کاربران اجازه می دهند در سایت ثبت نام کنند و وارد سایت شوند پس  مثل سایت های اجتماعی و فروشگاه ها ،از طرفی هر کاربر حق دارد در صورت نیاز حساب خود را خذف کند که ما باید این امکان را برای راحتی آنها در اختیار بگذاریم.

هنگامی که کاربران حساب وردپرس خود را ثبت می کنند، نمی توانند آن را به صورت خودکار حذف کنند. آنها باید به صورت دستی از طریق فرم تماس برای حذف اطلاعات خود از شما درخواست کنند. به این ترتیب، بیایید ببینیم که چگونه کاربران به راحتی میتوانند  حساب خود را در وردپرس حذف کنند.

اولین چیزی که باید انجام دهید این است که افزونه  Delete Me را نصب و فعال کنید. به مخزن وردپرس رفته و دانلود و نصب کنید.پس از فعال سازی، برای تنظیم افزونه  ، باید از صفحه تنظیمات «  Delete Me» در ناحیه مدیریت وردپرس خود دیدن کنید.

تنظیمات من را پاک کنید

در این بخش شما می توانید در تایین کنید که کسی که می تواند اشتراک خود را حذف کند چه کسانی باشند.مثلا نویسنده یا مدیر یا مشترک. شما همچنین می توانید قالب بندی لینک و متن را که در صفحه نمایه خود مشاهده می کنید را انتخاب کنید.

به طور پیش فرض هنگامی که حساب پاک می شود، افزونه کاربران را به صفحه اصلی سایت شما هدایت می کند. با این حال، شما می توانید آن را تغییر دهید و یک URL سفارشی برای هدایت مسیری مانند یک صفحه تشکر را با آن بدهید. علاوه بر این، می توانید انتخاب کنید که نظرات کاربر نیز حذف شود.فراموش نکنید که دکمه Save Change را کلیک کنید تا تنظیمات خود ذخیره شود.

حذف حساب کاربری

 بعد از تنظیمات از بخش نمایه دیدن کنید و بخش جدیدی خواهید دید که کاربران میتوانند روی آن حساب کاربری خود را حذف کنند.

پیوند حساب را در صفحه پروفایل کاربر حذف کنید

هنگامی که کاربر بر روی لینک کلیک می کند، هشدار می دهد که حذف یک حساب دسترسی و تمامی محتوای آن را حذف می کند.

توجه: هنگامی که یک کاربر حساب کاربری خود را حذف می کند، تمام محتویات آن (پست ها، صفحات، انواع پست های سفارشی) را حذف می کند و آن را به سطل زباله انتقال می دهد .

یک کاربر می تواند یک حساب جدید با استفاده از  آدرس ایمیل قبلی را مجددا ثبت کند، اما این محتویات را که قبلا آنها را ارائه کرده اند بازیابی نمی کند. با این حال، به عنوان یک مدیر سایت، می توانید محتوای را از سطل زباله بازیابی کنید، و به آن کاربر برگردانید.

حذف حساب کاربری

بارگذاری توسط ابوالفضل نوری
بارگذاری در training

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *